پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

جلسه فرماندهان نظامی سعودی در پی هشدار یمن

در پی عدم تمدید آتش‌بس یمن و هشدار صنعاء به شرکت‌های نفتی در امارات و عربستان، فرماندهان نظامی ائتلاف سعودی تشکیل جلسه دادند و درباره «طرح‌های عملیاتی در راستای آمادگی میدانی برای مرحله آینده» رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۱۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 05
کد خبر: ۱۵۳۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر آتش‌بس دو‌ماهه یمن با میانجیگری فرستاده ویژه سازمان ملل به این کشور، پس از دو بار تمدید تا دوم اکتبر (۱۰ مهر) به پایان رسید و «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در پیامی در توییتر به تمامی شرکت‌های نفتی در امارات و عربستان هشدار داد که به سرعت این کشورها را ترک کنند.

وی تصریح کرد که این هشدار تا زمانی که کشورهای متجاوز آمریکایی - سعودی به آتش بسی پایبند نباشند که به ملت یمن حق بهره‌برداری از ثروت‌های نفتی خود برای پرداخت حقوق کارمندان دولت یمن نمی‌دهد، پابرجاست.

بر اساس گزارش «بوابتی»، در پی پایان آتش‌بس و این هشدار صنعاء، «محسن محمد الداعری» وزیر دفاع شورای ریاستی یمن با «صغیر بن عزیز» رئیس ستاد کل فرماندهی نیروهای مسلح شورای ریاستی یمن و «مطلق بن سالم بن مطلق الازیمع» فرمانده نیروهای مشترک ائتلاف متجاوز به یمن و دیگر فرماندهان نظامی جلسه‌ای ویژه برگزار کردند.

در این گزارش آمده، در جلسه مذکور فرماندهان نظامی، طرح‌های عملیاتی در راستای آمادگی میدانی برای مرحله آینده مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن شامگاه سه‌شنبه (امروز) در پیامی توییتری بار دیگر به شرکت‌های سرمایه گذار در امارات و عربستان هشدار داد و از آنها خواست تا فرصت هست از این کشورها بروند.

وی در این پیام توییتری نوشت: «برادر سرمایه‌گذار، برای اطمینان از اینکه بیشتر ضرر نکنید، باید سرمایه گذاری خود از یک کشور متجاوز به کشور دیگر را منتقل کنید. سرمایه گذاری در کشورهایی نظیر امارات و عربستان سعودی سرشار از خطر است. (هنوز)‌ فرصت هست»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر